Logo CTFS

Bine ati venit - Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale

Contact

Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale
Adresa: Str. C-tin Daicoviciu, nr. 15, Sala EM3, Cluj Napoca

Telefon: 0264 202 324; 0264 202 529
Email: fonduri.comunitare@staff.utcluj.ro

Apel si specificatii pentru promotorii de idei de proiecte în cadrul Axei prioritare 1, Operatiunea D, POR 2014-2020

Regiunile de dezvoltare Nord-Est și Nord-Vest au fost selectate de Comisia Europeană (Directoratul General Regio și Politică Urbană) în vederea participării la Inițiativa pilot pentru regiuni mai puțin dezvoltate.

 

Scopul general ala acestei inițiative este de a identifica constrângerile care blochează creșterea în aceste regiuni și de a le oferi asistență pentru maximizarea impactului investițiilor regionale și în vederea creșterii competitivității. Una din componentele celor două planuri de acțiune „RIS3 pentru regiuni mai puțin dezvoltate”, a vizat acordarea de sprijin pentru elaborarea și operaționalizarea Strategiilor de Specializare Inteligentă în cele două regiuni. 

 

Prezentul apel are ca principal scop selectarea acelor idei de proiecte care urmează a fi nominalizate în Ghidul specific a solicitantului aferent Operaţiunii D din cadrul Axei Prioritare 1 – Promovarea transferului tehnologic - a Programului Operaţional Regional 2014-2020 şi care astfel vor deveni eligibile pentru a accesa alocarea suplimentară acordată Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest în vederea sprijinirii proiectelor care au valoare strategică din perspectiva procesului de specializare inteligentă.

 

Procedura privind preselecția ideilor ce vor putea fi înaintate spre finanțare în cadrul Axei Prioritare 1, Oprețiunea D, POR 2014-2020 poate fi consultată în documentul atașat.

 

Documenete atașate:

Procedura privind preselecția ideilor ce vor putea fi înaintate spre finanțare în cadrul Axei Prioritare 1, Oprețiunea D, POR 2014-2020

 


© Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale - UTCN
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus