Logo CTFS

CORRIGENDUM 1 – APELUL 2 DESCHIS PENTRU COMPLETAREA PROIECTELOR STRATEGICE DE SPECIALIZARE INTELIGENTA A REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD-VEST

Agentia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a considerat necesară și relevantă o revizuire a procedurii de preselectie a Apelului 2 de proiecte ca urmare a observațiilor și a constatărilor interne primite de la demararea acestuia, prin publicarea Corrigendumului nr. 1 pentru de preselecţia  ideilor de proiecte în data de 18 decembrie 2018 (http://www.nord-vest.ro/apelul-2-deschis-pentru-completarea-proiectelor-strategice-de-specializare-inteligenta-a-regiunii-de-dezvoltare-nord-vest/).  

 

Cererile de preselecţie pot fi depuse până la data de 1 februarie 2019 (inclusiv), utilizând documentele atașate.

 

NOTĂ: Documentaţia aferentă procedurii de pre-selecţie incluzând prezentul Corrigendum nr. 1 a fost avizată de către Comitetul Director al Strategiei de Specializare Inteligentă, fiind transmisă inclusiv către Autoritatea de Management a programului.

Se recomandă vizitarea periodică a secțiunii pagini web a ADR Nord-Vest, dedicată acestui apel de proiecte, pentru a fi la curent cu eventuale modificări ale documentaţiei aferente procedurii.

 

Documente atașate:

 

Corrigendum-1-Procedura-pre-selectie_publicata.pdf

 

Apel-2_specificatii_preselectie_RIS3.pdf

 

Anexe-apel-2-Corrigendum-1-Procedura-pre-selectie_publicata.zip

 

Sursa: ADR NORD-VEST, https://www.nord-vest.ro/

 


© Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale - UTCN
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus