Logo CTFS

Bine ati venit - Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale

Termenul de depunere a proiectelor de infiintare a incubatoarelor de afaceri s-a prelungit pana la data de 09.07.2018

MDRAP a modificat printr-un ordin de ministru perioada de depunere a proiectelor: „data și ora închiderii cererii de proiecte se modifică până la 09.07.2018, ora 12:00” față de data inițială de 7 mai 2018. De asemenea, același ordin  modifică în anexa 1.5. „Planul de afaceri" titlurile capitolelor din structura cuprinsului.

 

Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel de proiecte sunt:

- entităţile individuale care au calitatea de fondator al incubatorului de afaceri (autoritatea publică a administraţiei publice locale, instituţia sau consorţiul de instituţii de învăţământ superior acreditate,  institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare, camerele de comerţ, societățile, societățile cooperative, asociațiile și fundațiile, patronatele, sindicatele)

- parteneriatele dintre fondatorii incubatorului de afaceri;

 

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare. Această prioritate de investiții este în concordanță cu prevederile Programului de guvernare 2017-2020, în ceea ce privește crearea Programului Național de Dezvoltare a Antreprenoriatului (PNDA) care vizează finanţarea infrastructurii antreprenoriale la nivelul comunităţilor locale.

 

Documnete atașate:

Ghidului specific aferent PI 2.1.B – Incubatoare de afaceri (varianta consolidata)

Ordinul nr. 4727 din 07.05.2018

Anexa 1.5 „Planul de afaceri”

Anexe (rar)

Sursa: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest


© Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale - UTCN
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus